DDGS - borhot furajer din porumb

Se vinde borhot furajer din Porumb (DDGS),ambalat in saci de 30 kg. Produsul este folosit cu succes in hrana animalelor, iar studiile realizate pana in prezent in tări din Europa de Vest, America si Asia au demonstrat atat o crestere a productiei de carne/ lapte cat si o eficientizare a costurilor de productie.
Unul din cei mai importanti factori este continutul de proteina, astfel daca in bob de griu mediu proteina este 12,26% atunci in borhot furajer de griu proteina este in mediu 22,5%, la fel in bob de porumb in mediu proteina este de 13,43% - in borhot furajer de porumb este in mediu 32%. Avantajele utilizării DDGS în hrana animalelor: aport de energie, proteine, fosfor, aminoacizi, valoare energetică înalta, uşor de ambalat şi depozitat, creşte eficienţa procesului de hrănire, reduce costul furajelor combinate, obţinerea unui profil nutriţional complet, termenul de păstrare pină la 6 luni.
Prin conţinutul ridicat de nutrienţi: proteine brute (25-35%), grăsimi (lipide) 2-12,5%, fibre 2,5-9,5%, conţinut mediu de amino-acizi cu valoare biologică ridicată, cca. 27% la care se adaugă conţinutul de calciu, fosfor, magneziu, mangan şi zinc, acest furaj poate constitui baza oricărei reţete de nutreţuri combinate pentru animale.
Valoarea medie a Energiei brute a DDGS-ului este de cca 4700 Kcal/Kg, mai mare decât a porumbului ca atare, datorită tehnologiei aplicate raportul de concentrare a nutrienţilor fiind 1:3 (conţinutul de nutrienţi dintr-un kg de DDGS este echivalent cu conţinutul de nutrienţi din 3 kg porumb). DDGS este folosit cu rezultate bune în alimentaţia diferitelor specii de animale şi păsări precum: suine, galinacee, bovine, ovine.

adresa: Chișinău, șos. Muncești 793/2.
Certificat de calitate eliberat de IS Centrul de Standardizare si Stabilire a Calitatii Nutreturilor si Produselor Cerealiere (sediul - Ministerul Agriculturii)
Price: 165.00 €
Quantity: 50 t
Alexandru
  • Phone:
  • +373 22 525294
  • Mobile:
  • +373 7888 0770
  • Fax:
  • +373 22 529003